WP Trading uitgeroepen tot Dé Nieuwe Held 2017

Op 19 december 2017 is WP Trading uitgeroepen tot Dé Nieuwe Held 2017 van VNO-NCW Westland-Delfland. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst brachten ruim tweehonderd ondernemers hun stem uit op het meest innovatieve bedrijf van het jaar. WP Trading liet overige genomineerden Hortikey, Keyplan en Qwestland achter zich.

Uit tien innovatieve bedrijven was een selectie van vier vernieuwende producten overgebleven die tijdens de eindejaarsbijeenkomst kans kregen het publiek te overtuigen. Met vier filmpjes en vier pitches gingen Keyplan, Qwestland, Hortikey en WP Trading de strijd met elkaar aan.

In een volgepakte Rabobank in de Lier waren ruim tweehonderd ondernemers de jury voor de finale van de Nieuwe Helden Prijs 2017 van VNO-NCW Westland Delfland. De prijs, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Westland en de gemeente Westland, wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve product uit de regio.

Met haar biologisch afbreekbare plantenpotten is WP Trading uitgeroepen tot Nieuwe Held 2017 VNO-NCW Westland-Delfland. Met maar liefst achtendertig procent van de stemmen was WP Trading de overtuigende winnaar van de avond. “Nu kunnen we ons richten op de grote aantallen. Onze papieren werkelijkheid wordt een Westlandse werkelijkheid,” aldus Berber Vos van WP Trading. Met de biologisch afbreekbare plantenpotten hopen zij komend jaar hun stempel te drukken op de tuinbouw in het Westland.